Ingredienser (2-3 personer)
1 boks Vesteraalens suppeboller
3dl h-melk
3dl kremfløte
1stk fiskebuljongterning (kan sløyfes)
1ss maisenna
1stk gulrot
Halvparten av det hvite fra en purreløk
¼ sellerirot
1stk fennikel
Reker og fersk fisk om du ønsker
Salt og sort pepper
Fersk dill
Kremet fiskesuppe
Fremgangsmåte:
Ha kraften fra suppebollene i en kjele sammen med melken og fløten.
Rør inn maisennaen og gi dette et oppkok mens du rører innimellom.
Ha i buljongterningen og la dette koke i 5 minutter mens du kutter grønnsakene i tynne strimler.
Ha i suppeboller, grønnsaker og fersk fisk/reker om du ønsker.
La dette koke i et minutt før du serverer.
Ha gjerne litt fersk dill på toppen. Server gjerne med fersk brød!
Ingredienser (2-3 personer)
1 boks Vesteraalens suppeboller
1ss green curry pasta (fås kjøpt i asiatiske matvarebutikker)
2bokser kokosmelk
Kraften fra suppebolleboksen
2dl vann
10stk aspargesbønner eller sukkererter
3stk vårløk
5stk sjampinjong eller aromasopp
1neve fersk koriander
Saften fra en lime
Suppeboller i green curry – Asiatisk variant
Fremgangsmåte:
Ha green curry pasta i en kjele og tilsett kokosmelken, vann og kraften fra suppebolleboksen. Gi dette et oppkok.
Mens du venter på at det koker kutter du grønnsakene i passe størrelse.
La suppen små koke i 5 minutter før du har i grønnsakene, la disse koke i et minutt før du har i suppebollene, saften fra en lime og koriander.
Server gjerne med fersk brød!