Ingredienser (4 personer)
Tilberedningstid: 10 min.
1/1 boks Vesteraalens fiskeboller
250 gr grovhakket tomat
150 gr sjampinjong
150 gr vårløk/purreløk
250 gr mais
50 gr paprika
Lasagneplater (200 gr)
200 gr revet hvit ost
Lasagne kommer kanskje fra Italia, men en ekte vesterålsk Lars Sagne kommer fra Sortland. Med deilige grønnsaker, lasagneplater og Vesteraalens Fiskeboller blir alltid denne italienske Sortlendingen en suksess – enten det er fest eller hverdag.
Framgangsmåte
Spray en ildfast form med formfett eller pensle med olje.
Vask og del grønnsakene i passende biter
Legg lagvis:
Grovhakkede tomater, grønnsaker, fiskeboller, lasagneplater – gjenta dette. Størrelsen på formen avgjør antall lag. Toppen dekkes av revet hvit ost.
Bakes i ovnen på 200 gr C i 15 min. (til lasagneplatene er møre)