Velg en side

Ingredienser (4 personer)

Tilberedningstid: 10 min.

1/1 boks Vesteraalens fiskeboller

250 gr grovhakket tomat

150 gr sjampinjong

150 gr vårløk/purreløk

250 gr mais

50 gr paprika

Lasagneplater (200 gr)

200 gr revet hvit ost

Lasagne kommer kanskje fra Italia, men en ekte vesterålsk Lars Sagne kommer fra Sortland. Med deilige grønnsaker, lasagneplater og Vesteraalens Fiskeboller blir alltid denne italienske Sortlendingen en suksess – enten det er fest eller hverdag.

Framgangsmåte

Spray en ildfast form med formfett eller pensle med olje.
Vask og del grønnsakene i passende biter

Legg lagvis:
Grovhakkede tomater, grønnsaker, fiskeboller, lasagneplater – gjenta dette. Størrelsen på formen avgjør antall lag. Toppen dekkes av revet hvit ost.

Bakes i ovnen på 200 gr C i 15 min. (til lasagneplatene er møre)