L

Vesteraalens AS

Havnegata 17 
P.B. 214, 8401 Sortland NORWAY

Telefon
(+47) 76 11 05 90

Epost
post@vesteraalens.no 

Faktura-adresse:
faktura@vesteraalens.no

© 2016 | Vesteraalens

w

"Where the fish go, we follow"

Stilling ledig,  
Assisterende kvalitetsleder 

Ny brosjyre tilgjengelig på web

Aktuelt

Produktnyheter og aktuelle tema. Les mer >>

Vesteaalens AS er en fiskeforedlingsbedrift på Sortland i Vesterålen. Vår beliggenhet gir oss den aller beste tilgangen av ferskt råstoff hele året. Der hvor fisken befinner seg - er også Vesteraalens - "Where the fish go, we follow".

12.04.201612:26 Ørnulf

Vesteraalens ønsker å produserer nye og spennende produkter i vår nye fabrikk til hele verden. Vesteraalens mener ferskt råstoff er nøkkelen til de aller beste produktene, derfor benytter vi alltid ferskt fiskeråstoff i våre produkter.

Dette i tilknytning til de beste medarbeiderne og et bevisst forhold til uønskede tilsetninger i produktene - mener vi vil gi forbrukerne en god, sunn og næringsfylt matopplevelse.

Vesteraalens har god kontroll på råvarene fra fisken blir levert fiskemottak til ferdige produkter. Dette gir Vesteraalens en sporbarhet i verdensklasse. Et bevisst fokus på en bærekraftig fiskenæring gir oss tilgang til godkjenninger som MSC-merking, GOED-merking og Friend of the Sea-merking av produktene våre. Disse merkene viser at Vesteraalens ønsker en bærekraftig fiskerinæring og havbruk, samt sporbarhet helt tilbake til fiskeren/båten.

Samlet sett gir dette en trygghet for hele verdikjeden, og til forbrukere rundt om i hele verden.

 

Webshop