Velg en side

Vesteraalens

fishball hill

Fishball Hill Countdown

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Hei Vesterålen! I anledning Arctic Race of Norway, ber Vesteraalens, Polar Kraft og SpareBank 1 Nord-Norge opp til GRATIS folkefest! Med GRATIS servering av mat, drikke til stor underholdning og live musikk!

Vi utfordrer Vesterålens befolkning til å by på seg selv, ta på sine beste kostymer å bidra til en stor folkefest i Fishball Hills!

Under har vi laget en veivier video som beskriver hvordan du kommer deg til Fishball Hill og hvor du kan parkere.

Selve festen vil foregå på plassen ved vannverket nedenfor Storvannet. Her skal det bli aktiviteter, grilling og annen matservering – selvsagt fiskeboller, og levende musikk fra Ove Schei. I tillegg vil sykkelrytterne passere to ganger i løpet av dagen.

Mellom passeringene vil det være god underholdning, konkurranser for de små og god stemning!

Det er ingen mulighet for å kjøre bil opp til vannverket denne dagen. Parkering må skje nede på Munningssletta, hvor vi har tilrettelagt for dette. Eventuelt ved trafikkstasjonen i Vestmarka industriområde. Deretter er det å ta føttene fatt opp til sykkelfesten!

Som Tom Stiansen sier «Møt opp der, så knaller vi til!»

Hvor kan jeg egentlig parkere?

Jo, når det gjelder parkering under arrangementet har vi fått tilgang til hele Munningsletta. Under er parkeringsmulighetene på området visualisert. Veiene stenger 11:30. Vel møtt!