L

Vesteraalens AS

Havnegata 17 
P.B. 214, 8401 Sortland NORWAY

Telefon
(+47) 76 11 05 90

Epost
post@vesteraalens.no 

Faktura-adresse:
faktura@vesteraalens.no

© 2016 | Vesteraalens

w

Vesteraalens Baguett

Perfekt for utflukter - enten det er en tur i parken eller på fisketur. Med deilig blåskimmelost og vårløk er dette en helt perfekt måte å få i seg deilig vesterålsk hyse.

01.12.201616:22 John Håkon Pettersen

1 pers

  • 1 baguett (ca. 140 gr) - ferdig stekt
  • 100 gr stekt bacon i skiver
  • 3 fiskeboller (oppdelt)
  • 1 skive skivet sjampinjong
  • 1 1/2 vårløk kuttes på langs evt. litt kuttet purreløk
  • 60 gr blåskimmelost


Baguetten deles på langs på midten.
Legg i fiskeboller, bacon, sjampinjong og vårløk.
Blåskimmelosten legges over. Baguetten bakes i ovnen i ca. 10 min. på 220 gr C

Vesteraalens