L

Vesteraalens AS

Havnegata 17 
P.B. 214, 8401 Sortland NORWAY

Telefon
(+47) 76 11 05 90

Epost
post@vesteraalens.no 

Faktura-adresse:
faktura@vesteraalens.no

© 2016 | Vesteraalens

w

Et godt tips i mørketiden

Visste du at 60 % av hjernen vår er fett? DHA som er en essensiell omega-3 fettsyre som finnes i fisk, utgjør hele 97 % av dette fettet i et av våre viktigste organ?

Omega-3 i fra fisk hjelper deg i mørketiden
Kjøp Omega-3
05.12.201713:55 Øystein Lihaug Hjelle

Omega-3 har mange helsemessige fordeler og kan være en hjelpende hånd for mange nå i mørketiden. Det er mer enn 30.000 studier publisert om EPA og DHA (fettsyrer), inkludert mer enn 3.700 kliniske studier med mennesker. Det finnes et enormt forskningsgrunnlag assosiert med et økt EPA konsum relatert til bedre helse, blant annet i studier med pasienter som allerede går på antidepressiva fra før. Økt konsum av EPA fettsyren i Omega-3 bidrar forebyggende både mot depresjoner og hjelper deg til et bedre humør, noe mange sliter med på denne tiden av året.

Hvorfor skal du velge Vesteraalens Natural Omega-3?

Vesteraalens Natural Omega-3 er et ærlig, helt rent, ferskt og naturlig produkt. Fiskeoljen er produsert av lever fra skrei som kommer ned til Vesterålen og Lofoten for å gyte i sesong. Et produkt produsert «rett fra levra» i skreiens hjemland, Vesterålen.

Produktet er produsert under nøye kontrollerte forhold for å kunne gi forbruker god smak og holdbarhet. Flasken har også et spesielt glass for å beskytte produktet mot harskning. Toppen av flasken har også et system som gjør at dråper ikke blir hengende igjen i troppen, noe som lett kan forårsake dårlig smak etter åpning - prima kvalitet.

Hvor får du tak i produktet? Vesteraalens Natural Omega-3 finner du på enkelte utsalgssteder og i vår nettbutikk shop.vesteraalens.no

Ja takk, få nyhetsbrev i fra Vesteraalens: